Hoppa över navigering

Adam löser problem tillsammans med kunderna

Medarbetarberättelser, Uppdateringar | 08.11.2021

”Wow, vilken smart idé!” Uppsalabon Adam Olof-Ors tvekade inte att söka jobb på Evondos när han första gången läste om tjänsten. I dag är han en av företagets pålitliga problemlösare.

Evondos erbjuder sina kunder en online-inlärningsmiljö och en kundsupport som är öppen dagligen från morgon till kväll, åtta till åtta. Hjälpen ska alltid finnas nära till hands.

– De vanligaste frågorna handlar om att logga in på automaten, guidning vid påfyllningar och hjälp vid larm, berättar Adam Olof-Ors, en av Evondos medarbetare i supporten.

Han bor i Uppsala med sin sambo Gina och katten Ruby. Tidigare har han arbetat med försäljning både ute på fältet och över telefon, men också med kundservice och support för ett internationellt företag.

 

Hur kommer det sig att du började på Evondos? 

– Jag såg en jobbannons på nätet och läste på hemsidan och kände direkt ”Wow vilken smart idé! Den här resan vill jag vara med på”.

Ni får en hel del positiv feedback från kunderna. Var är nyckeln till en bra support?

– Att jobba tillsammans med kunderna, lyssna ordentligt och hitta en snabb lösning på problemet. Skulle vi på supporten inte hitta en lösning får vi väldigt bra hjälp av våra tekniker i Finland.  

Dela artikeln