Hoppa över navigering

”En pusselbit föll på plats”

Medarbetarberättelser | 02.09.2021
Kerstin Ekblom hade länge arbetat i ledande positioner inom både offentlig och privat hälso- och sjukvård, när hon hörde talas om Evondos. Här såg hon en chans att göra verklig skillnad. - Att få arbeta med välfärdsteknologi som ger den enskilde individen ett självständigt liv och möjliggör en bättre resursanvändning känns oerhört meningsfullt, säger hon.

Kerstin Ekbom började sin bana som sjuksköterska och barnmorska och har förutom att vara chef i olika vårdorganisationer även arbetat som verksamhetsutvecklare och projektledare.

– En rekryterare informerade mig om tjänsten och det var som att en pusselbit föll på plats. Här såg jag en möjlighet att få användning av alla mina tidigare erfarenheter, säger hon.

Berätta om din roll!
– I dag arbetar jag som kundansvarig projektledare i Mellansverige och ansvarar för implementering av Evondos tjänst hos nya kunder med projektplanering och utbildning. En lika viktig del av mitt arbete är att ha en nära kontakt med våra befintliga kunder för att kvalitetssäkra att driften fungerar optimalt.  

Hur ser en arbetsdag ut?
– Ingen dag är den andra lik och det är det som är så roligt och stimulerande. Ena dagen utbildar jag personal och nästa dag kan innehålla uppföljningsmöten med kunder och projektmöten med de kunder som är på väg att starta upp med Evondos.

Vad skulle du vilja hälsa till våra kunder?
– Jag har stor respekt för kommunernas komplexa uppdrag och imponeras över hur de tar sig an välfärdsteknologi och hur arbetar för att vårdtagare ska kunna leva ett självständigt liv.

Det är väldigt roligt att få vara delaktig i arbetet med implementering och den fortsatta driften av Evondos tjänst. Det vill jag att de ska veta!

 

Dela artikeln