Hoppa över navigering

Julhälsning

Medarbetarberättelser, Uppdateringar | 23.12.2021

Evondos Sverige vill önska våra kunder och samarbetspartners en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Jultiden är här och många av oss kurar ihop oss i våra varma vrår om kvällarna, kanske med pepparkakor och julmusik. Den trygghetskänslan, som alla har rätt till, hotas ibland av osäkerheter i vår vardag.

På Evondos vill vi bidra till att göra vårdtagare, anhöriga och personal trygga när det gäller läkemedelshanteringen. Säkerheten är A och O. En viktig funktion i våra läkemedelsrobotar är exempelvis den lilla lådan där ej tagna medicinerna förvaras. Det faktum att den är separat och låst skiljer oss från andra doseringsverktyg och apparater. Med våra medicingivare kan endast de som har det uttalade ansvaret för medicineringen fylla på eller ta bort läkemedel. Så ska det vara.

En annan funktion som bidrar till säkerheten är den lilla kameran inne i läkemedelsroboten. Skulle det bli tekniska problem, kan vår proaktiva driftövervakning på distans se vad som är felet och få det åtgärdat, dygnet runt, året runt. Det minskar behovet för vårdpersonalen att rycka ut för att lösa tekniska problem i onödan. De kan i stället ta hand om vårdtagarna som behöver dem bäst.

Vi hoppas att ni känner er trygga med våra tjänster, så att ni och alla era vårdtagare kan njuta av årstiden och allt fint den för mer sig.

I år har vi på Evondos beslutat oss att rikta pengar som traditionellt har använts på julhälsningar och klappar till en juldonation. Årets juldonation går till Sveriges Stadsmissioner. Organisationen valdes på grund av deras utmärka arbete för människor i utsatthet.

Vi önskar alla våra kunder och samarbetspartner en God Jul och ett Gott Nytt År!

Clarence Jacobson

Dela artikeln