Hoppa över navigering

Halmstad växlar upp samarbetet med Evondos

Kundberättelser | 06.05.2021

Elva läkemedelsrobotar ska bli trettio. Det står klart efter hemvårdsnämndens beslut i Halmstad i slutet på mars. Utvecklingsledaren Halil Rrukiqi och sjuksköterskan Joakim Bengtsson är nöjda med utfallet.

Marknadsesset som vill göra skillnad: Karolina Ekström

Medarbetarberättelser | 29.04.2021

Nu växlar Evondos Sverige upp ytterligare genom att tillsätta en marknadsansvarig. Vi välkomnar Karolina Ekström till teamet – en social företagsekonom med specialkunskaper inom internationell marknadsföring. Så här berättar hon själv om vad som lockade med jobbet:

Vi erbjuder administratörsutbildning - anmäl dig!

Uppdateringar | 09.04.2021

Vi på Evondos vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför några kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Storuman välkomnar digitala hjälpmedel

Kundberättelser | 27.03.2021

Storuman är en av Sveriges största kommuner till ytan, men glest bebyggd med knappt 6 000 invånare. De stora avstånden innebär utmaningar i planeringen av hemsjukvården. Här har Evondos läkemedelsrobotar blivit en viktig del av lösningen.

Gunilla Paulsson: ''Stöttar kunderna längs hela resan''

Medarbetarberättelser | 25.03.2021

En hörnsten i Evondos tjänst är kundsupporten. Gunilla Paulsson i Östersund är chef för Customer Care och ansvarar för att våra kunder, nya och befintliga, får hjälp och stöd på sin Evondosresa.

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.