Hoppa över navigering

Evondos i nyhetsinslag med finansministern

Kundberättelser | 19.02.2021

"En del av omställningsinvesteringarna ska gå till digitaliseringen.” Det säger finansminister Magdalena Andersson i SVT:s nyhetsprogram Rapport den 18 februari, 2021. I inslaget lyfts Evondos läkemedelsrobot fram som ett gott exempel.

Ingela Dahlberg: Skapar win-win-lösningar för en starkare välfärd

Medarbetarberättelser | 27.01.2021

Möjligheten att göra skillnad för både patienterna och för omsorgspersonalens arbetsmiljö, i kombination med trevliga kollegor och företagets internationella profil. Allt detta bidrog till att civilekonomen Ingela Dahlberg tackade ja till jobbet som regional försäljningschef hos Evondos.

Utbildningstillfällen i början av året 2021 - anmäl dig!

Uppdateringar | 17.12.2020

Vi erbjuder några kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Läs mer och anmäl dig!

Arvika firar läkemedelsrobot nummer 50

Kundberättelser | 04.12.2020

Självständiga vårdtagare, säker läkemedelshantering och fler händer där det behövs. Så sammanfattar sjuksköterskan och systemadministratören Elisabeth Lejroth vinsterna med Evondos läkemdelsrobot. Nyligen beställde hon Arvikas femtionde exemplar.

Rebecka Karlsson: ''Vill att vårdpersonalen kan jobba smartare – inte hårdare''

Medarbetarberättelser | 01.12.2020

”Vilken smart uppfinning. Varför har ingen kommit på det förut?” Den tanken ledde till att Rebecka Karlsson, tidigare undersköterska och kunnig i ledarskapsfrågor, sökte jobb hos Evondos. I dag är hon kundansvarig projektledare stationerad i Uppsala. Vi bad henne berätta lite om sig själv och sitt arbete.

Evondos växlar upp produktionen – anläggningen i Finland dubblerades i år

Pressmeddelande | 21.11.2020

Till skillnad från många andra maskintillverkare producerar Evondos alla produkter på hemmaplan i Norden. Bättre kontroll på produktionskedjan är en av orsakerna, den andra är säkerhet och trivsel. Under hösten har anläggningen utökats väsentligt i Salo i södra Finland.