Hoppa över navigering

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Mindre tjat och mer självständighet

Kundberättelser | 28.06.2021

Att införa Evondos inom LSS och gruppboenden är en god idé. Det tycker sjuksköterskorna Jeny Eklund Hernandez och Christina Bengtsson i Falköping efter att ha arbetat med medicinrobotarna i ett år.

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Uppdateringar | 23.06.2021

Utbildningar för både administratörer och vårdpersonal finns nu tillgängliga inför hösten. Vi vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Evondos e-läroplattform för dig som arbetar inom vård och omsorg

Uppdateringar | 01.06.2021

Vår e-läroplattform har under de senaste månaderna utvecklats med både fler kurser och utbildningsfilmer. Vår projektledare Rebecka Karlsson har vart drivande i detta projekt och spelat in de nya filmerna, här kan ni läsa några ord från henne om det nya innehållet på e-läroplattformen.

Staffan Håkansson: Försäljare för samhällsnytta

Medarbetarberättelser | 31.05.2021

Han är ekonom med marknadsföring som specialområde och lång erfarenhet av att förse sjukvården med material och produkter. Staffan Håkansson sökte sig till Evondos 2017 för att bidra till samhällsnyttan. Insikterna har blivit många sedan dess.

Uddevalla tar vara på teknikutvecklingen

Kundberättelser | 28.05.2021

Många svenska kommuner väljer nu att investera i välfärdsteknik, däribland Uddevalla i Bohuslän. Här har man bildat en ny enhet för IT och teknik för att på bästa sätt organisera införandet av nya tjänster och produkter. – Det här måste vi göra för att klara av vårt välfärdsuppdrag, säger Christer Fransson, projektledare och avdelningschef på Socialtjänsten i Uddevalla.