Hoppa över navigering

Träffa oss i vår!

Evenemang, Uppdateringar | 26.04.2022

Vi deltar på ett antal mässor under året och nu under våren kommer vi att delta på:

Kvalitetsmässan 2-4 maj

3e maj kommer Uddevalla att presentera deras resa med läkemedelsrobotar och vår monter hittar ni i Vårdförbundets område.

Vitalis 17-19 maj


Under Vitalis kommer ni att hitta oss i monter B08:40.
Du kan anmäla dig gratis till mässan via denna länk: ANMÄL DIG HÄR

Presentation "Läkemedelsrobotar som resurslösning"

I Sverige pågår omställningen till god och nära vård med särskilt fokus på tillgänglighet, delaktighet och kontinuitet. Omställningen drivs såväl av den demografiska utvecklingen som av behovet av en mer resurseffektiv och personcentrerad vård och omsorg. Digitala lösningar är en viktigt del i omställningen och det finns redan idag många väl beprövade lösningar inom välfärdstekniken som kan frigöra resurser samtidigt som individens självständighet och trygghet stärks. Paneldiskussionen kommer att handla om hur läkemedelsautomater bidrar till omställningen utifrån resultat från de kommuner som använder Evondos läkemdeelsautomater samt Institutet för Hälso- och Sjukvårdsekonomis, IHE, rapport ”Värdet av läkemedelsrobotar” och Kajsa Westlings White paper om God och Nära vård. Kan vi säkra framtidens vård genom att digitalisera?

Moderator: Catharina Barkman

Läs mer 

​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​​

Event med Sarpsborgs kommun

När: Under Vitalis 18/5 12:30-14:00

Vi bjuder in till mingel med lättare tilltugg från ca 12:30 och 13:00 startar en presentation från Sarpsborgs kommun, Norge.

Sarpsborg har gått från 0-100 läkemedelsrobotar på mindre än 14 månader och kommer att dela deras erfarenheter av hur införandet sett ut i deras kommun. De kommer att presentera och även att svara på frågor tillsammans med Evondos under denna timme.

💜Hur man lyckas med en storskalig implementering på kort tid

💜Vinster

💜Utbildning och motivation för personal

💜Frågestund/diskussion

Platserna är begränsade, se till att säkra din genom att anmäla dig snarast, anmäl dig här.

 

Lösningar för offentlig sektor, e-hälsa 8-9 juni

Mer info kommer. 

 

Dela artikeln