Hoppa över navigering

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Evenemang, Uppdateringar | 22.06.2022

Vi erbjuder kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Hur anmäler jag mig?

Vill du eller en kollega gå en utbildning med oss behöver vi få in er anmälan senast en vecka innan utbildningstillfället. Det finns begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller och vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid färre än fem deltagare. Vid förhinder kan du fram till 24 timmar innan utbildningstillfället byta namn på den anmälda deltagaren.

 

Du anmäler dig genom att maila namn, e-postadress och mobiltelefonnummer till rebecka.karlsson@evondos.com. Av GDPR-skäl behöver varje deltagare anmäla sig själv och även skriva ett godkännande i mailet att sina personliga uppgifter (namn och mail) finns synligt för samtliga deltagare under utbildningstillfället. 

 

Tillgängliga utbildningstillfällen för administratörer:

September

8/9 13-16

Oktober

5/10 13-16

November

2/11 13-16

December

6/12 9-12
20/12 13-16

OBS. Utbildningen går bara igenom distansvårdssystemet och en teoretisk del av roboten. Varje deltagare behöver komplettera med en intern praktisk genomgång av läkemedelsautomaten där man får prova att fylla på den och tömma facket m.m. Kontakta oss om ni behöver hjälp med detta.

*Anmälan är bindande, om du uteblir debiteras 500 kronor.
 

Mer information:
Rebecka Karlsson
Kundansvarig projektledare

rebecka.karlsson@evondos.com

 

Dela artikeln