Hoppa över navigering

Evondos 💜 VĂ„rdpersonal

KundberÀttelser, Uppdateringar | 09.12.2022

Evondos 💜 Vårdpersonal är en vecka där vi vill uppskatta våra kunder och partners men speciellt vårdpersonalen lite extra.

Evondos vill uppmärksamma det viktiga jobb som ni gör varje dag. Ni stöttar ett självständigt liv hemma genom att använda Evondos tjänst som ett verktyg i ert dagliga arbete.

Våra kunder har fått nominera en person i deras personal som de tycker förtjänar lite extra uppskattning för deras arbete. Här finner ni nomineringarna och bilderna på dessa samlade. 
 

Ett stort tack till er!

 

Nomineringar:

"En väldigt lojal medarbetare som har skött sitt uppdrag som Evondosansvarig på ett mycket bra sätt. Han har lärt upp nya kollegor i Evondos, åkt ut på larm och hjälpt kollegor med Evondos, stöttat sommarvikarier i Evondos när många ordinarie varit lediga. Han är helt enkelt värd att uppmärksamma för hans idoga arbete. Han var extra viktig från början i uppstarten (vi var ett av pilotområdena i vår kommun) innan allt med Evondos börjat ”rulla på”."

💜

"Åsa är en lugn, saklig och kunnig kollega. Hon är trotts sin ålder intresserad att lära sig nya och utmanande saker. Hon är som en stöttepelare inom arbetsgruppen när det kommer till tekniska kunskaper. Har ett stort hjärta och värnar om en god arbetsmoral."

💜

"Lillemor har många års erfarenhet av att jobba i hemvården, är omtänksam mot brukare och kolleger, har sedan vi implementerade Evondos i Svalövs Kommun haft ett stort intresse för att arbeta med Evondos, kommer med förslag på vilka brukare som kan ha Evondos samt hjälper och stöttar kolleger som stöter på problem och uppmuntrar kolleger att bli dospåfyllare."

💜

"Susanne har genom stort engagemang och driv varit en nyckelperson i införandet av läkemedelsgivare på flera hemvårdsområden i Skellefteå kommun. Hon ser möjligheter och motiverar både individ, anhörig och personal på ett professionellt sätt."

💜

 "Reza är enhetschef för hemtjänsten i ett av de första områdena som startade upp läkemedelsgivare i Skellefteå kommun och har genom sitt nära ledarskap och engagemang bidragit stort till såväl utvecklingen i hans eget område men även till utvecklingen över hela kommunen."

💜

"Margaretha är värd en nominering hon påminner oss ofta och frågar kan de ha Evon Dos påpekar även vårt uttal đŸ™‚ och "peppar" oss att vi ska testa" 

💜

"Vi vill nominera två medarbetare som varit helt avgörande för det framgångsrika förändringsarbetet som genomförts i Kramfors kommun. Dessa medarbetare innehar rollen som ”superanvändare/tränare” och har i sina möten med de enskilda kunnat förmedla tjänstens funktion och syfte på ett trygghetsingivande sätt. De är väldigt goda ambassadörer för verksamheten och det förändrade arbetssättet med stöd av ny teknik och förtjänar att lyftas fram."

💜

Hon är grym på att lägga in/ta bort och ändra i Tenilo. Har en stor kunskap hu man gör en planering. Åsa lägger ett stort fokus på att Tenilo ska fungera för verksamheten."

💜

"Maarit anser att Evondos-tjänsten både är i brukarens bästa intresse och stöder vårdarbetet. Hon utbildar och coachar personal i användandet av Evondos tjänst. Hon är en person vars expertis är uppskattad. Hennes entusiasm är stor. Ett bra exempel är hennes ansvarsfulla och proaktiva arbete med Evondos Anna-piloten. Vi är stolta över Maarit!"

💜

"Maria har jobbat länge inom hemtjänsten och hennes arbetsmoral är föredömlig. Hon är både respektfull och tillmötesgående. Maria är en mycket kompetent, professionell och ansvarsfull medarbetare som alltid hjälper till och som man kan lita på för att få jobbet gjort! Vi får bra feedback och beröm från både patienter och kollegor."

💜

"Tuire främjar aktivt välfärdsteknik i sin roll som rådgivare. Hon strävar efter att dela information om fördelarna med teknik och dess effektivitet med vår arbetsgemenskap och uppmuntrar och motiverar också brukarna att ge tekniken en chans."

💜

"Jasmin är en genuin och varm person och hon behandlar människor med respekt. Jasmin har ett stort hjärta. Hon hjälper sina kollegor, finns alltid där och bryr sig om alla och är alltid vänlig."

💜

"Sofia var direkt intresserad av att använda roboten och utbilda personalen när vi började med Evondos. Trots sin unga ålder har hon verkligen kunnat förbättra sin grupps arbetssätt och deras välbefnnande på jobbet. Hon är närvarande och om hon inte vet något tar hon reda på det."

💜

"Lea är en expert på att använda läkemedelsrobotarna i vårt team, hon vägleder och hjälper till vid utmaningar. Hon är också en stor påhejjare för sina kollegor och en utmärkt tränare."

💜

"Teemu har varit aktiv i patientselekteringen. Han guidar och lär kollegor hur man använder utrustningen och har tagit rollen som Evondosansvarig på allvar."

💜

"Vilma har varit aktiv i Evondos patientselekteringsprocess från första början. Hon lärde sig snabbt distansvårdssystemet och har varit ett stöd för vårdgivare att använda tjänsten och ge vägledning."

💜

"Hanna är innovativ och alltid angelägen om att förbättra hemsjukvården. Hon inspirerar, är vänlig och sprider glädje bland sina kollegor. Hannas kompetens är viktig för oss, hon också gärna är mentor för ny personal."

💜

"Sari bedömer Evondos-tjänstens lämplighet för patienter ur både ett patient- och vårdgivarperspektiv. Hon tar hela personalen in i Evondos värld med entusiasm. Hon reser också runt och utbildar hemtjänstteam och partners."

💜

"Silja har modet och nyfikenheten till att prova nya saker. Silja är Evondos ambassadör för regionen och har drivit Evondos-teamet framåt. Syftet har varit att bedöma de patienter för vilka Evondos är lämpligt. Siljas och resten av Evondos-teamets insatser är viktiga för oss!"

💜

"Elisas positiva energi lyser upp och hennes positiva arbetsmoral smittar av sig på andra. Hon har ett öppet sinne för förändring och tekniklösningar på distans. Elisa stöder och uppmuntrar aktivt kollegor. Hon är vänlig och omtänksam mot andra. Elisa är en social person vars färdigheter gör underverk!"

💜

Dela artikeln