Hoppa över navigering

Staffan Håkansson: Försäljare för samhällsnytta

Medarbetarberättelser | 31.05.2021

Han är ekonom med marknadsföring som specialområde och lång erfarenhet av att förse sjukvården med material och produkter. Staffan Håkansson sökte sig till Evondos 2017 för att bidra till samhällsnyttan. Insikterna har blivit många sedan dess.

Marknadsesset som vill göra skillnad: Karolina Ekström

Medarbetarberättelser | 29.04.2021

Nu växlar Evondos Sverige upp ytterligare genom att tillsätta en marknadsansvarig. Vi välkomnar Karolina Ekström till teamet – en social företagsekonom med specialkunskaper inom internationell marknadsföring. Så här berättar hon själv om vad som lockade med jobbet:

Gunilla Paulsson: ''Stöttar kunderna längs hela resan''

Medarbetarberättelser | 25.03.2021

En hörnsten i Evondos tjänst är kundsupporten. Gunilla Paulsson i Östersund är chef för Customer Care och ansvarar för att våra kunder, nya och befintliga, får hjälp och stöd på sin Evondosresa.

Kristina Fogelklou: ”Välfärdsteknologi när den är som bäst”

Medarbetarberättelser | 25.02.2021

Som enhetschef inom hemtjänsten hade Kristina Fogelklou velat ha läkemedelsrobotar i verksamheten för att underlätta planeringen. I dag är hon Evondos kundansvariga projektledare i södra Sverige, med sin bas i Göteborg. ”Ju mer jag lär mig om roboten, desto mer befästs min uppfattning om vilken potentiell nytta den kan göra inom hela vård- och omsorgssektorn”, säger hon.

Ingela Dahlberg: Skapar win-win-lösningar för en starkare välfärd

Medarbetarberättelser | 27.01.2021

Möjligheten att göra skillnad för både patienterna och för omsorgspersonalens arbetsmiljö, i kombination med trevliga kollegor och företagets internationella profil. Allt detta bidrog till att civilekonomen Ingela Dahlberg tackade ja till jobbet som regional försäljningschef hos Evondos.

Rebecka Karlsson: ''Vill att vårdpersonalen kan jobba smartare – inte hårdare''

Medarbetarberättelser | 01.12.2020

”Vilken smart uppfinning. Varför har ingen kommit på det förut?” Den tanken ledde till att Rebecka Karlsson, tidigare undersköterska och kunnig i ledarskapsfrågor, sökte jobb hos Evondos. I dag är hon kundansvarig projektledare stationerad i Uppsala. Vi bad henne berätta lite om sig själv och sitt arbete.