Hoppa över navigering

Gunilla Paulsson: ''Stöttar kunderna längs hela resan''

Medarbetarberättelser | 25.03.2021

En hörnsten i Evondos tjänst är kundsupporten. Gunilla Paulsson i Östersund är chef för Customer Care och ansvarar för att våra kunder, nya och befintliga, får hjälp och stöd på sin Evondosresa.

Kristina Fogelklou: ”Välfärdsteknologi när den är som bäst”

Medarbetarberättelser | 25.02.2021

Som enhetschef inom hemtjänsten hade Kristina Fogelklou velat ha läkemedelsrobotar i verksamheten för att underlätta planeringen. I dag är hon Evondos kundansvariga projektledare i södra Sverige, med sin bas i Göteborg. ”Ju mer jag lär mig om roboten, desto mer befästs min uppfattning om vilken potentiell nytta den kan göra inom hela vård- och omsorgssektorn”, säger hon.

Ingela Dahlberg: Skapar win-win-lösningar för en starkare välfärd

Medarbetarberättelser | 27.01.2021

Möjligheten att göra skillnad för både patienterna och för omsorgspersonalens arbetsmiljö, i kombination med trevliga kollegor och företagets internationella profil. Allt detta bidrog till att civilekonomen Ingela Dahlberg tackade ja till jobbet som regional försäljningschef hos Evondos.

Rebecka Karlsson: ''Vill att vårdpersonalen kan jobba smartare – inte hårdare''

Medarbetarberättelser | 01.12.2020

”Vilken smart uppfinning. Varför har ingen kommit på det förut?” Den tanken ledde till att Rebecka Karlsson, tidigare undersköterska och kunnig i ledarskapsfrågor, sökte jobb hos Evondos. I dag är hon kundansvarig projektledare stationerad i Uppsala. Vi bad henne berätta lite om sig själv och sitt arbete.