Hoppa över navigering

Marknadsesset som vill göra skillnad: Karolina Ekström

Medarbetarberättelser | 29.04.2021

Nu växlar Evondos Sverige upp ytterligare genom att tillsätta en marknadsansvarig. Vi välkomnar Karolina Ekström till teamet – en social företagsekonom med specialkunskaper inom internationell marknadsföring. Så här berättar hon själv om vad som lockade med jobbet:

– Jag tycker det är otroligt spännande med denna typ av välfärdsteknologi och hur läkemedelsroboten kan hjälpa så många människor att vara mer självständiga, men också underlätta och dra ner på stressnivån för vårdgivare. Väldigt spännande!

– När jag såg jobbannonsen från Evondos i vintras kändes det bara så rätt att söka. En rolig och utmanade roll i ett företag som verkligen gör skillnad.

Berätta om din bakgrund, vad har du studerat och jobbat med hittills?

– Jag har min grund inom företagsekonomi med inriktning på internationell marknadsföring. En del av min utbildning skedde i Österrike och jag läste min master i internationell marknadsföring i en internationell klass här i Sverige. Det var en rolig och bred utbildning som gett mig stor förståelse inom både ekonomi och marknadsföring med allt vad det innebär.

– Det var inte särskilt länge sedan jag tog min examen, men jag har hunnit med många och vitt skilda utmaningar som varit enormt lärorika och utvecklande. Nu senast kommer jag från en roll som marknadskoordinator på ett techbolag i flygbranschen. Innan dess har jag varit marknadsassistent inom skogssektorn och under studietiden hann jag jobba flera år inom dagligvaruhandeln. 

Hur skulle du beskriva dig själv som yrkesmänniska och vad hoppas du kunna bidra med på Evondos?

– Jag är en social person som verkligen uppskattar kollegor och kundmöten. Jag är effektiv och trivs i att ha en varierande roll med många olika uppgifter. 

– Jag hoppas att jag med nya ögon kan komma in och bidra med nya idéer och perspektiv till marknadsteamet och att vi nu med en renodlad marknadstjänst i Sverige kan satsa mer på lokala marknadsaktiviteter.

När du inte jobbar, vad gör du då?

– När jag inte jobbar är jag mycket ute i den lilla ort jag kommer från, hänger med familjen eller så är jag ute på sjön med min sambo och fiskar, ett intresse han helt klart har smittat mig med. Annars träffar jag vänner, tränar, bläddrar i inredningsmagasin och drar igång olika projekt hemma.

Vad skulle du vilja hälsa till våra kunder?

– Jag är jätteglad för att hoppa på denna resa tillsammans med er och hoppas att jag i en snar framtid får träffa er! 
 

Dela artikeln