Hoppa över navigering

"Teknik kan lösa massor av uppgifter så att personalen inom vården kan lägga tiden på det människan är bäst på, att ge omvårdnad och omtanke."

Medarbetarberättelser, Uppdateringar | 28.02.2022
Christoffer Balthammar började som regionansvarig säljare på Evondos under 2021. Han trivs med jobbet där han får vara med att förändra och utveckla hemsjukvården.
”Att få lyssna till de utmaningar som våra kunder står inför och få bli en del av lösningen. Diskussioner runt olika tillvägagångssätt och vägar framåt tillsammans med kunderna är en positiv ”bieffekt” av mitt jobb”

Under åren har Christoffer arbetat med försäljning i olika roller på olika företag. ”Jag har arbetat i stort sett genom hela säljkedjan hos företag med allt från att skriva anbud till ledande befattningar inom sälj.” Han har länge jobbat mot vården och sålt bland annat pappersbägare och sopsäckar via förbrukningsmaterial till trygghetslarm och nu läkemedelsrobotar. I grunden är han utbildad nationalekonom med stort intresse för samhällsfrågor på fritiden är det god mat och dryck samt innebandy som står högt på agendan.

Din roll som säljare på Evondos, vad innebär den?

Våra kunder står inför en mängd olika produkter och tjänster som de kan och behöver välja mellan. Min roll innebär att förmedla och tydliggöra vad tjänsten från oss på Evondos ger för vinster. Evondos ger vinster i rena pengar men lika viktigt är de vinster som tillfaller personalen och vårdtagaren – totalekonomi.

Att få lyssna till de utmaningar som våra kunder står inför och få bli en del av lösningen ser Christoffer som något av det bästa med hans jobb, men han står även inför många utmaningar: ”Kunderna har många järn i elden och ofta flera tidskrävande projekt igång samtidigt. Mitt i allt detta kommer vi från Evondos och önskar få ta del av kundernas dyrbara tid. Att helt enkelt få kundens tid för att visa vad Evondos innebär kan ibland vara en utmaning.  

Varför är Evondos och välfärdsteknik överlag viktiga lösningar?


Dagens och framtidens gamla människor blir både fler och äldre, de vill leva friare och de ställer höga krav. I andra änden finns det för lite pengar och inte tillräckligt med personal i vården för att kunna ta hand om den allt växande skaran av äldre. För att denna ekvation skall gå ihop behövs nya tankar, nya arbetssätt och ny teknik inom vården. Teknik kan lösa massor av uppgifter så att personalen inom vården kan lägga tiden på det människan är bäst på, att ge omvårdnad och omtanke.

Vad vill du ge för tips till kommuner som funderar på att börja med Evondos?

Nyttja tillfället vid införandet av Evondos att faktiskt se över hela arbetssättet, se helheten.
Tänk nytt med en Evondos hos vårdtagaren. OCH - utmana oss på Evondos i nya idéer och tankar.

Dela artikeln