Hoppa över navigering

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Uppdateringar | 24.09.2021

Utbildningar för både administratörer och vårdpersonal finns nu tillgängliga inför hösten. Vi vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Framtiden på ingång – eller redan här

Medarbetarberättelser, Uppdateringar | 07.09.2021

10 miljoner doser utdelade, en otrolig milstolpe!

Evondos webinar "Läkemedelsrobotar och lagen"

Evenemang, Uppdateringar | 27.08.2021

Ett stort tack till alla medverkande. Här finner du ytterligare information om webinaret.

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Evondos e-läroplattform för dig som arbetar inom vård och omsorg

Uppdateringar | 01.06.2021

Vår e-läroplattform har under de senaste månaderna utvecklats med både fler kurser och utbildningsfilmer. Vår projektledare Rebecka Karlsson har vart drivande i detta projekt och spelat in de nya filmerna, här kan ni läsa några ord från henne om det nya innehållet på e-läroplattformen.

Sök medel för att digitalisera äldreomsorgen

Uppdateringar | 05.03.2021

Behovet finns, just nu finns även medlen! SKR och regeringen har avsatt extra medel fram till 2022 för att ”förbättra förutsättningar att verksamhetsutveckla äldreomsorgen genom digitalisering”. Evondos tjänst med läkemedelsrobotar är en av de viktigaste pusselbitarna i den utvecklingen. Det handlar om att höja livskvaliteten hos de äldre och utnyttja personalresurserna på ett smart sätt som frigör mer tid för god omsorg.