Hoppa över navigering

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Uppdateringar | 23.06.2021

Utbildningar för både administratörer och vårdpersonal finns nu tillgängliga inför hösten. Vi vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Evondos e-läroplattform för dig som arbetar inom vård och omsorg

Uppdateringar | 01.06.2021

Vår e-läroplattform har under de senaste månaderna utvecklats med både fler kurser och utbildningsfilmer. Vår projektledare Rebecka Karlsson har vart drivande i detta projekt och spelat in de nya filmerna, här kan ni läsa några ord från henne om det nya innehållet på e-läroplattformen.

Sök medel för att digitalisera äldreomsorgen

Uppdateringar | 05.03.2021

Behovet finns, just nu finns även medlen! SKR och regeringen har avsatt extra medel fram till 2022 för att ”förbättra förutsättningar att verksamhetsutveckla äldreomsorgen genom digitalisering”. Evondos tjänst med läkemedelsrobotar är en av de viktigaste pusselbitarna i den utvecklingen. Det handlar om att höja livskvaliteten hos de äldre och utnyttja personalresurserna på ett smart sätt som frigör mer tid för god omsorg.

Utbildningstillfällen i början av året 2021 - anmäl dig!

Uppdateringar | 17.12.2020

Vi erbjuder några kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Läs mer och anmäl dig!

Uppgradering av Evondos distansvårdssystem

Uppdateringar | 30.09.2020

Under hösten släpps den senaste några uppdateringar som önskats av distansvårdssystemet. De nya funktionerna i systemet är utvecklade efter kundönskemål.