Hoppa över navigering

Evondos e-läroplattform för dig som arbetar inom vård och omsorg

Uppdateringar | 01.06.2021
Vår e-läroplattform har under de senaste månaderna utvecklats med både fler kurser och utbildningsfilmer. Vår projektledare Rebecka Karlsson har varit drivande i detta projekt och spelat in de nya filmerna, här kan ni läsa några ord från henne om det nya innehållet: 

Vad är det för arbete som har gjorts på e-läroplattformen?

- Redan innan pandemin hade vi på Evondos utvecklat en e-läroplattform för att erbjuda kurser och manualer digitalt, men vi förstod ganska snabbt när Covid-19 bröt ut att denna plattform skulle bli allt viktigare. När vi begränsades i vårt resande behövde vi hitta digitala sätt att ersätta och komplettera de fysiska utbildningarna.

Vem kan nyttja e-läroplattformen?

- Vår e-learning är till för dig som arbetar inom vård och omsorg och som kommer i kontakt med Evondos tjänst. Oavsett vilken roll du har, oavsett om du knappast kommer i kontakt med automaten i sig, utan rör dig mest i distansvårdsystemet eller om du jobbar med den på daglig basis, så är vår e-läroplattform ett utomordentligt komplement till en riktig utbildning. Den är även bra när du behöver lite repetition. 

Vilka fördelar ser du med plattformen?

- Det bästa tror jag är att det är lätt att titta i manual, kurs eller film som specifikt rör ett moment man kanske känner sig lite ringrostig i och då kunna gå igenom det steg för steg. Om du till exempel har glömt hur man lägger upp en ny patient och går igenom medicineringsinställningarna kan du titta på just den specifika filmen och titta igenom allt steg för steg. Förutom det, så är det ju så bra att man i princip har en färdig påfyllarutbildning direkt i portalen!

Vad hoppas du på att våra kunder får ut av det nya materialet?

- Steget att lära upp varandra internt blir förhoppningsvis inte lika stort. Vi finns här hela vägen och vill alltid vara lättillgängliga när våra kunder behöver komma i kontakt med oss eller får hjälp. Tack vare e-läroplattformen hoppas vi att ni som jobbar med vår tjänst kan bli ännu mer trygga i ert arbete, att ni själva kan repetera ett eller flera moment och att ni enklare kan hålla utbildningar med hjälp av filmerna.

- Slutligen, vi vill veta vad ni tycker! Återkoppling är alltid bra, respektive vad för material ni mer önskar att se, är alltid välkommet. Maila till support@evondos.se.

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.

Evondos med på Financial Times lista över Europas snabbast växande företag

Pressmeddelande | 02.03.2021

Den världsledande affärstidningen Financial Times har med medicinteknikföretaget Evondos på sin lista över Europas snabbast växande företag. Listan publiceras årligen i samarbete med undersökningsföretaget Statista Research.

Evondos växlar upp produktionen – anläggningen i Finland dubblerades i år

Pressmeddelande | 21.11.2020

Till skillnad från många andra maskintillverkare producerar Evondos alla produkter på hemmaplan i Norden. Bättre kontroll på produktionskedjan är en av orsakerna, den andra är säkerhet och trivsel. Under hösten har anläggningen utökats väsentligt i Salo i södra Finland.