Hoppa över navigering

Uppgradering av Evondos distansvårdssystem

Uppdateringar | 30.09.2020

Under hösten släpps den senaste några uppdateringar som önskats av distansvårdssystemet. De nya funktionerna i systemet är utvecklade efter kundönskemål.

Förbättringar i användbarhet

Till systemadministratörer syns uppdateringen som förbättringar i användbarheten av systemet. Med uppdateringen kommer distansvårdssystemet att få nya vyer samt ett moderniserat användargränssnitt som kommer att anpassa sig bättre till olika skärmar.

Förbättringarna syns särskilt i användarhantering, eftersom uppdateringen gör det möjligt för användaren att skapa fler roller såväl som tillfälliga användare. Robotadministrationen blir enklare eftersom uppdateringen ger en ny administrationsvy och därmed hjälper till att kontrollera var det finns tillgängliga robotar. Uppdateringar har också gjorts i hanteringen av larmkedjor, inklusive oavslutade larmkedjor.

Kundorienterat utvecklingsarbete och kontinuerlig service

Uppdateringen av distansvårdssystemet har drivits fram nya behov hos kundorganisationer.

‘’Evondos befinner sig i ett intressant skede och vår starka tillväxt återspeglas i våra kunders förändrade behov. Med stora och komplexa kundorganisationer är det ännu viktigare att vår verksamhet stöder ett stort antal användare och läkemedelsrobotar’’, berättar Clarence Jacobson som fungerar som VD på Evondos.

”Användbarheten av distansvårdssystemet betonas i stora organisationer där det finns ett stort antal robotar. Vi vill ligga i framkant för att hjälpa kunden’’, säger Clarence.

Utvecklingsarbetet bakom uppdateringen har varit användarorienterat – feedback och utvecklingsönskemål från kunder har beaktats i uppdateringen.

''Genom feedbacken har vi identifierat önskemål och behov som sedan har tagits i beaktande i uppdateringen. Vi fortsätter att uppmuntra våra kunder att komma med synpunkter och idéer så att vi kan tjäna er ännu bättre i framtiden”, sammanfattar Clarence.

’’Har du frågor om användbarhetsuppdateringen, kontakta din utsedda kundprojektledare. Vi är alltid glada att höra feedback och utvecklingsidéer.”

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.

Evondos med på Financial Times lista över Europas snabbast växande företag

Pressmeddelande | 02.03.2021

Den världsledande affärstidningen Financial Times har med medicinteknikföretaget Evondos på sin lista över Europas snabbast växande företag. Listan publiceras årligen i samarbete med undersökningsföretaget Statista Research.