Hoppa över navigering

Utbildningstillfällen i början av året 2021 - anmäl dig!

Uppdateringar | 17.12.2020

Vi på Evondos vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför några kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Hur anmäler man sig?

Vill du eller en kollega gå en utbildning med oss så behöver vi få in er anmälan senast fyra dagar innan utbildningstillfället. Det finns begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Ni anmäler er genom att maila ert namn, e-postadress och personlig mobiltelefonnummer till rebecka.karlsson@evondos.com. Av GDPR-skäl behöver ni även skriva ett godkännande i mailet att era personuppgifter finns synligt för samtliga deltagare under utbildningstillfället.

De utbildningstillfällen som finns tillgängliga är:

21/1 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

9/2 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

23/2 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

Är du intresserad av vårdpersonalutbildning eller påfyllarutbildning är du välkommen att maila oss om ditt önskemål.

Mer information:

Rebecka Karlsson
Kundansvarig projektledare
rebecka.karlsson@evondos.com

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Evondos växlar upp produktionen – anläggningen i Finland dubblerades i år

Pressmeddelande | 21.11.2020

Till skillnad från många andra maskintillverkare producerar Evondos alla produkter på hemmaplan i Norden. Bättre kontroll på produktionskedjan är en av orsakerna, den andra är säkerhet och trivsel. Under hösten har anläggningen utökats väsentligt i Salo i södra Finland.

Checklista för en lyckad implementation

Pressmeddelande | 29.10.2020

Fördelarna med hälsoteknik kommer fram bara genom en framgångsrik implementation. Därför bör implementeringsprocessen planeras och hanteras noggrant. Vi har sammanställt en kort checklista för att säkerställa en framgångsrik implementation av en ny teknologi.

Verdane går in i e-hälsobolaget Evondos för att förbättra hemtjänsten i Norden

Pressmeddelande | 13.05.2020

Det nordeuropeiska tillväxtkapitalbolaget Verdane går in i e-hälsobolaget Evondos, som är marknadsledande i Norden på automatiserade tjänster inom läkemedelsdosering för hemtjänstkunder. Målet är att bli världsledande, och tillsammans med Verdane blir det målet ett steg närmare verklighet.