Hoppa över navigering

Utbildningstillfällen i början av året 2021 - anmäl dig!

Uppdateringar | 17.12.2020

Vi på Evondos vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför några kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Hur anmäler man sig?

Vill du eller en kollega gå en utbildning med oss så behöver vi få in er anmälan senast fyra dagar innan utbildningstillfället. Det finns begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller.

Ni anmäler er genom att maila ert namn, e-postadress och personlig mobiltelefonnummer till rebecka.karlsson@evondos.com. Av GDPR-skäl behöver ni även skriva ett godkännande i mailet att era personuppgifter finns synligt för samtliga deltagare under utbildningstillfället.

De utbildningstillfällen som finns tillgängliga är:

21/1 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

9/2 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

23/2 kl 8.30-15 Systemadministratörutbildning

Är du intresserad av vårdpersonalutbildning eller påfyllarutbildning är du välkommen att maila oss om ditt önskemål.

Mer information:

Rebecka Karlsson
Kundansvarig projektledare
rebecka.karlsson@evondos.com

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.

Evondos med på Financial Times lista över Europas snabbast växande företag

Pressmeddelande | 02.03.2021

Den världsledande affärstidningen Financial Times har med medicinteknikföretaget Evondos på sin lista över Europas snabbast växande företag. Listan publiceras årligen i samarbete med undersökningsföretaget Statista Research.