Hoppa över navigering

Vi erbjuder säkra distansutbildningar

Uppdateringar | 31.03.2020
Vi på Evondos vill hjälpa till under denna speciella tid under coronavirusets framfart, och erbjuder därför kostnadsfri utbildning på distans under våren 2020. Kommuner är välkomna att anmäla sig till valfri utbildningstid nedan.

Man kan anmäla en eller många medarbetare, och det går bra att välja flera utbildningstillfällen. Det kommer med andra ord att kunna närvara personal från olika kommuner på samma utbildningstillfälle. Utbildningen sker via Skype.

Följande utbildningar erbjuds:

Påfyllnadsutbildning: Riktar sig främst till baspersonal som enbart ska lära sig robotens funktioner som hur man fyller på med en ny dosrulle, hur man tömmer facket för ej uttagna dospåsar, hur man sätter i reseläge, inaktiverar den med mera. Utbildningen tar cirka tre och en halv timme.

Vårdpersonalutbildning: Riktar sig till exempelvis sjuksköterskor, planerare, nattpersonal eller annan personal som ska kunna se loggar, komma åt larm och varningar med mera, via distansvårdssystemet. Denna roll kommer också att kunna göra allt på roboten som påfyllarna kan. Utbildningen tar cirka fyra- fem timmar.

Systemadministratörutbildning: Den mest omfattande utbildningen. Riktar sig till sjuksköterskor som kan lägga till behörighet åt patienter och personal, tilldela robotar, ändra i medicineringsinställningarna med mera. Denna roll lär sig också alla funktioner på roboten. Utbildningen ta en dag, cirka sex timmar.

Bokningsbara tider:
  • Onsdag 6/5, kl 9-16: Systemadministratörutbildning  (fullbokad)
  • Torsdag 7/5, kl 9.30-15: Vårdpersonalutbildning  (fullbokad)
  • Tisdag 19/5, kl 8:30-12:  Påfyllarutbildning
  • Tisdag 26/5, kl 13-16:30: Systemadministratörsutbildning

Vid frågor eller rådgivning kring vilken utbildning ni ska välja, eller anmälan, Rebecka Karlsson: rebecka.karlsson@evondos.com

Vi fyller löpande på med fler utbildningstillfällen.

Hoppas vi ses (via länk)!

Evondos Sverige

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Evondos växlar upp produktionen – anläggningen i Finland dubblerades i år

Pressmeddelande | 21.11.2020

Till skillnad från många andra maskintillverkare producerar Evondos alla produkter på hemmaplan i Norden. Bättre kontroll på produktionskedjan är en av orsakerna, den andra är säkerhet och trivsel. Under hösten har anläggningen utökats väsentligt i Salo i södra Finland.

Checklista för en lyckad implementation

Pressmeddelande | 29.10.2020

Fördelarna med hälsoteknik kommer fram bara genom en framgångsrik implementation. Därför bör implementeringsprocessen planeras och hanteras noggrant. Vi har sammanställt en kort checklista för att säkerställa en framgångsrik implementation av en ny teknologi.

Verdane går in i e-hälsobolaget Evondos för att förbättra hemtjänsten i Norden

Pressmeddelande | 13.05.2020

Det nordeuropeiska tillväxtkapitalbolaget Verdane går in i e-hälsobolaget Evondos, som är marknadsledande i Norden på automatiserade tjänster inom läkemedelsdosering för hemtjänstkunder. Målet är att bli världsledande, och tillsammans med Verdane blir det målet ett steg närmare verklighet.