Hoppa över navigering

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Uppdateringar | 23.06.2021

Utbildningar för både administratörer och vårdpersonal finns nu tillgängliga inför hösten.

Vi vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Hur anmäler jag mig?

Vill du eller en kollega gå en utbildning med oss behöver vi få in er anmälan senast en vecka innan utbildningstillfället. Det finns begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller och vi förbehåller oss rätten att ställa in utbildningen vid färre än fem deltagare. Vid förhinder kan du fram till 24 timmar innan utbildningstillfället byta namn på den anmälda deltagaren.

Du anmäler dig genom att maila namn, e-postadress och telefonnummer till rebecka.karlsson@evondos.com. Av GDPR-skäl behöver du även skriva ett godkännande i mailet att dina personliga uppgifter (namn och mail) finns synligt för samtliga deltagare under utbildningstillfället. 

Tillgängliga utbildningstillfällen

Administratörsutbildningar
Vårdpersonalutbildningar

1/9 kl 13-16

16/9 kl 9-12

29/9 13-16

19/10 kl 9-12

2/9 kl 13-16

20/10 kl 9-12

 

 

*Anmälan är bindande, om du uteblir debiteras 500 kronor.

Mer information:

Rebecka Karlsson

Kundansvarig projektledare

rebecka.karlsson@evondos.com
 

 

Dela artikeln

Mer om detta ämne

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.

Evondos med på Financial Times lista över Europas snabbast växande företag

Pressmeddelande | 02.03.2021

Den världsledande affärstidningen Financial Times har med medicinteknikföretaget Evondos på sin lista över Europas snabbast växande företag. Listan publiceras årligen i samarbete med undersökningsföretaget Statista Research.