Hoppa över navigering

Referenser

Evondos tjänst med en smart läkemedelsrobot används av nästan 200 kommuner runt om i Norden som tillhandahåller vård i hemmet. I Sverige används tjänsten för närvarande av över 35 kommuner, dvs fler än 10% av landets samtliga kommuner.

Vi samlar kontinuerligt återkopplingar och tips från våra befintliga kunder för att kunna dela deras erfarenheter och goda råd till nya kommuner som är intresserade av att börja använda vår tjänst.  Rekommendationer och tips återges bl.a. i vårt nyhetsbrev som publiceras fem gånger per år.

Kundupplevelser av uppstartsprojekt med Evondos

Att ta med en Evondos robot för att hjälpa vårdtagare med sin medicinska behandling väcker ofta många känslor och ger upphov till olika berättelser.

Här kan du läsa vad hemsjukvårdspersonal och vårdtagare tycker om tjänsten. De tipsar om vad som har fungerat bra för dem.

Evondos robot för att hjälpa vårdtagare med sin medicinska behandling väcker ofta många känslor och ger upphov till olika berättelser

Läs mer

Mångsidig funktion

Evondos tjänst har både medicinska säkerhets- och ekonomiska fördelar. Med vår tjänst har våra kunder kunnat förbättra vårdkvaliteten och samtidigt underlättat det dagliga arbetet för HSL & hemtjänstpersonalen genom att fördela arbetet mer jämnt under dagen.

Här kan du hitta berättelser från våra kunder såväl och olika forskningsinstitut som visar på fördelarna som Evondos tjänst har gett.

Med vår tjänst har våra kunder kunnat förbättra vårdkvaliteten och samtidigt underlättat det dagliga arbetet för HSL & hemtjänstpersonalen genom att fördela arbetet mer jämnt under dagen.

Läs mer

Moderna verktyg

Evondos vill hjälpa våra kunder med moderna verktyg som underlättar deras dagliga liv. Våra verktyg har utformats för att hjälpa vårdpersonalen att arbeta med tjänsten på ett smidigt sätt samt hjälpa dem att hantera förändringarna.

Evondos vill hjälpa våra kunder med moderna verktyg som underlättar deras dagliga liv

Läs mer