Hoppa över navigering

Evondos är nu Great Place to Work-certifierat

Pressmeddelande | 22.09.2021

Evondos, Nordens ledande leverantör av läkemedelsrobotar, har blivit certifierade som en utmärkt arbetsplats med ambitionen att också fortsätta sin positiva utveckling framåt

Ny studie: Evondos läkemedelsrobotar kan frigöra miljontals vårdtimmar

Pressmeddelande | 16.09.2021

Automatiserad läkemedelshantering kan frigöra miljontals timmar inom svensk vård och omsorg. Det visar den första vetenskapliga studien på ämnet, genomförd av IHE,

Välfärdsteknik i framkant – tio miljoner medicindoser levererade med läkemedelsrobotar

Pressmeddelande | 07.09.2021

Allt fler kommuner väljer att införa läkemedelsrobotar hos patienter i hemsjukvården. tienterna blir mer självständiga och medicinhanteringen säkrare, samtidigt som vården kan fördela sina resurser på ett bättre sätt.

Ny rapport: Medicinrobotarna uppfyller alla lagliga krav

Pressmeddelande, Uppdateringar | 06.07.2021

Evondos läkemedelsrobotar uppfyller lagstiftningens starka krav på respekt för den enskildes privatliv, självbestämmande och integritet. Det konstaterar forskaren och juristen Lotta Wendel i en färsk utredning.

Individuellt anpassad Parkinsons-vård med hjälp av artificiell intelligens

Pressmeddelande | 16.03.2021

Evondos satsar mer än någonsin på vidareutveckling av processer och lösningar. Ett aktuellt exempel är AICCELERATE, under ledning av Helsingfors universitetssjukhus. Målet är att skapa medicinska verktyg som med hjälp av artificiell intelligens anpassas till sjukhusmiljöns och patienternas olika behov.

Evondos med på Financial Times lista över Europas snabbast växande företag

Pressmeddelande | 02.03.2021

Den världsledande affärstidningen Financial Times har med medicinteknikföretaget Evondos på sin lista över Europas snabbast växande företag. Listan publiceras årligen i samarbete med undersökningsföretaget Statista Research.