Gå till innehåll
Hem

”Evondos är ett fantastiskt företag”

”Evondos är ett fantastiskt företag”

 

Jennie Byström är ny projektledare på Evondos

– Jag är så imponerad över Evondos tänk, lösningar och produkt, säger hon.

Tidigare jobbade Jennie Byström som specialistundersköterska inom hemtjänsten i Kramfors kommun. Kramfors har haft Evondos läkemedelsrobotar i närmare två år och har lyckats otroligt bra med implementeringen. Sedan julen 2023 använder de sig även av den nya läkemedelsroboten Evondos Anna, som har en smart videofunktion.

– I och med att jag kommer från ett jobb där vi använde oss av Evondos så har jag tänket och arbetssättet med mig för hur vi jobbade för att komma igång. Det tror jag att många kunder kommer uppskatta. Som tidigare kund har jag även en förståelse för den osäkerhet och rädsla personalen kan känna när det kommer ny teknik, säger hon.

Första gången hon kom i kontakt med Evondos var 2019, då hon skrev en uppsats om välfärdsteknik under utbildningen till specialistundersköterska. Och sedan dess har hon varit imponerad över Evondos tänk, lösningar och produkt.

– Att få jobba i ett företag som ligger i tiden för såväl kunder som medarbetare är fantastiskt. Och då har vi inte ens nämnt den otroliga skillnad som Evonods gör för vårdtagarna! När jag såg jobbannonsen tvekade jag inte en sekund – jag skickade in en ansökan direkt, säger Jennie Byström.

Hon fortsätter:
– Min upplevelse av Evondos har alltid varit bra, det är ett fantastiskt företag. Och de ger ett sådant otroligt stöd när man som kommun drar i gång införandet med Evonods.

Hon ser fram emot nya utmaningar och att få vara med om att förändra självständigheten för vårdtagarna.

– Det jag tror att jag kan bidra med mest är själva läkemedelsroboten, användandet och hur kunder kan tänka, säger Jennie Byström.

Dela text