Hoppa över navigering

Lyckad satsning på robotar – alla ska få erbjudandet

Kundberättelser, Uppdateringar | 22.06.2022

Den lilla kommunen Svalöv i Skåne skaffade sin första läkemedelsrobot 2019. I dag har rutinerna ändrats och många fler brukare ska gynnas av välfärdstekniken.

Vi erbjuder utbildningar till hösten - anmäl dig!

Evenemang, Uppdateringar | 22.06.2022

Utbildningar för både administratörer och vårdpersonal finns nu tillgängliga inför hösten. Vi vill göra användandet av vår tjänst så enkel och smidig som möjligt för er, och erbjuder därför kostnadsfria utbildningstillfällen via Teams. Välkommen att delta eller dela informationen till din kollega!

Evondos lanserar den första läkemedelsroboten med videoassisterad läkemedelsadministration

Pressmeddelande, Uppdateringar | 09.06.2022

Evondos, den ledande tjänsteleverantören av automatiserad läkemedelshantering i Norden, tillkännager en helt ny tjänst Evondos VideoMed i samband med lanseringen av läkemedelsroboten Anna. Evondos Anna tillsammans med distansvårdsystemet gör det möjligt för hemsjukvården att arbeta mer flexibelt och digifysiskt.

”Tekniken ska göra det tryggt för medborgaren – och för de som är ansvariga”

Kundberättelser, Uppdateringar | 02.06.2022

Sollefteå kommun har påbörjat en testpilot av Evondos läkemedelsrobotar. Tio robotar ska ut till patienter inom framför allt äldreomsorgen – och allt har flutit på bra.

Ny rapport: Välfärdsteknik viktig del av lösningen på vårdens problem

Evenemang, Pressmeddelande, Uppdateringar | 18.05.2022

Andelen personer över 80 år blir allt fler, vilket ställer höga krav på sjukvården. – Om vi ska lyckas bibehålla en god vård och omsorg måste vi tänka nytt och använda oss mer av ny teknik, säger utredaren Kajsa Westling, som är aktuell med en ny rapport om välfärdsteknik.

Evondos lansering: Webinar 9/6

Evenemang, Uppdateringar | 11.05.2022

Hur ser framtidens läkemedelsadministration ut?