Hoppa över navigering

Storuman välkomnar digitala hjälpmedel

Kundberättelser | 27.03.2021

Storuman är en av Sveriges största kommuner till ytan, men glest bebyggd med knappt 6 000 invånare. De stora avstånden innebär utmaningar i planeringen av hemsjukvården. Här har Evondos läkemedelsrobotar blivit en viktig del av lösningen.

Evondos i nyhetsinslag med finansministern

Kundberättelser | 19.02.2021

"En del av omställningsinvesteringarna ska gå till digitaliseringen.” Det säger finansminister Magdalena Andersson i SVT:s nyhetsprogram Rapport den 18 februari, 2021. I inslaget lyfts Evondos läkemedelsrobot fram som ett gott exempel.

Arvika firar läkemedelsrobot nummer 50

Kundberättelser | 04.12.2020

Självständiga vårdtagare, säker läkemedelshantering och fler händer där det behövs. Så sammanfattar sjuksköterskan och systemadministratören Elisabeth Lejroth vinsterna med Evondos läkemdelsrobot. Nyligen beställde hon Arvikas femtionde exemplar.

Umeå kommuns 100 läkemedelsrobotar lyfts som inspirerande exempel av SKR

Kundberättelser | 08.10.2020

Sveriges kommuner och regioner (SKR) har åter använt en av Evondos kunder som framgångsrikt exempel på hur vi formar framtidens välfärdsteknik. Denna gång är det Umeå kommun som med sina över 100 läkemedelsrobotar är ett av sju utvecklingsarbeten att inspireras av i SKR:s skrift ”Socialtjänst i förändring”.

Hälften av de svenska modellkommunerna använder Evondos

Kundberättelser | 20.08.2020

SKR har utsett tio modellkommuner i Sverige som är föredömen för andra vad gäller digitalisering och användande av välfärdsteknik inom äldreomsorgen. Hälften av dessa kommuner använder sig av Evondos läkemedelsrobotar – till exempel i Karlstad.

Umeå kommun har över 100 läkemedelsrobotar aktiva

Kundberättelser | 03.06.2020

Minskade kostnader, bättre resursnyttjande och en ökad självständighet för patienterna. Det är bara några av alla fördelar som Umeå kommun har märkt från användningen av Evondos läkemedelsrobotar.