Hoppa över navigering

Evondos i vardagen – 200 000 läkemedelsdoser utdelade i Umeå

Kundberättelser | 07.09.2021

Att investera i välfärdsteknik är att möta framtiden med öppna ögon.

Mindre tjat och mer självständighet

Kundberättelser | 28.06.2021

Att införa Evondos inom LSS och gruppboenden är en god idé. Det tycker sjuksköterskorna Jeny Eklund Hernandez och Christina Bengtsson i Falköping efter att ha arbetat med medicinrobotarna i ett år.

Uddevalla tar vara på teknikutvecklingen

Kundberättelser | 28.05.2021

Många svenska kommuner väljer nu att investera i välfärdsteknik, däribland Uddevalla i Bohuslän. Här har man bildat en ny enhet för IT och teknik för att på bästa sätt organisera införandet av nya tjänster och produkter. – Det här måste vi göra för att klara av vårt välfärdsuppdrag, säger Christer Fransson, projektledare och avdelningschef på Socialtjänsten i Uddevalla.

Halmstad växlar upp samarbetet med Evondos

Kundberättelser | 06.05.2021

Elva läkemedelsrobotar ska bli trettio. Det står klart efter hemvårdsnämndens beslut i Halmstad i slutet på mars. Utvecklingsledaren Halil Rrukiqi och sjuksköterskan Joakim Bengtsson är nöjda med utfallet.

Storuman välkomnar digitala hjälpmedel

Kundberättelser | 27.03.2021

Storuman är en av Sveriges största kommuner till ytan, men glest bebyggd med knappt 6 000 invånare. De stora avstånden innebär utmaningar i planeringen av hemsjukvården. Här har Evondos läkemedelsrobotar blivit en viktig del av lösningen.

Evondos i nyhetsinslag med finansministern

Kundberättelser | 19.02.2021

"En del av omställningsinvesteringarna ska gå till digitaliseringen.” Det säger finansminister Magdalena Andersson i SVT:s nyhetsprogram Rapport den 18 februari, 2021. I inslaget lyfts Evondos läkemedelsrobot fram som ett gott exempel.