Hoppa över navigering

Uddevalla tar vara på teknikutvecklingen

Kundberättelser | 28.05.2021

Många svenska kommuner väljer nu att investera i välfärdsteknik, däribland Uddevalla i Bohuslän. Här har man bildat en ny enhet för IT och teknik för att på bästa sätt organisera införandet av nya tjänster och produkter. – Det här måste vi göra för att klara av vårt välfärdsuppdrag, säger Christer Fransson, projektledare och avdelningschef på Socialtjänsten i Uddevalla.

Halmstad växlar upp samarbetet med Evondos

Kundberättelser | 06.05.2021

Elva läkemedelsrobotar ska bli trettio. Det står klart efter hemvårdsnämndens beslut i Halmstad i slutet på mars. Utvecklingsledaren Halil Rrukiqi och sjuksköterskan Joakim Bengtsson är nöjda med utfallet.

Storuman välkomnar digitala hjälpmedel

Kundberättelser | 27.03.2021

Storuman är en av Sveriges största kommuner till ytan, men glest bebyggd med knappt 6 000 invånare. De stora avstånden innebär utmaningar i planeringen av hemsjukvården. Här har Evondos läkemedelsrobotar blivit en viktig del av lösningen.

Evondos i nyhetsinslag med finansministern

Kundberättelser | 19.02.2021

"En del av omställningsinvesteringarna ska gå till digitaliseringen.” Det säger finansminister Magdalena Andersson i SVT:s nyhetsprogram Rapport den 18 februari, 2021. I inslaget lyfts Evondos läkemedelsrobot fram som ett gott exempel.

Arvika firar läkemedelsrobot nummer 50

Kundberättelser | 04.12.2020

Självständiga vårdtagare, säker läkemedelshantering och fler händer där det behövs. Så sammanfattar sjuksköterskan och systemadministratören Elisabeth Lejroth vinsterna med Evondos läkemdelsrobot. Nyligen beställde hon Arvikas femtionde exemplar.

Umeå kommuns 100 läkemedelsrobotar lyfts som inspirerande exempel av SKR

Kundberättelser | 08.10.2020

Sveriges kommuner och regioner (SKR) har åter använt en av Evondos kunder som framgångsrikt exempel på hur vi formar framtidens välfärdsteknik. Denna gång är det Umeå kommun som med sina över 100 läkemedelsrobotar är ett av sju utvecklingsarbeten att inspireras av i SKR:s skrift ”Socialtjänst i förändring”.